Disclaimer Fietslease Achterhoek

In deze disclaimer geeft Fietslease Achterhoek aan onder welk voorbehoud wij de informatie op fietslease-achterhoek.nl aanbieden.

Benoemde prijzen: voor alle prijzen die op fieslease-achterhoek.nl staan, streven wij naar een weergave van de realiteit. Eventuele fouten of afwijkingen hierin kunnen niet op ons verhaalt worden.

Calculator: De calculator die gebruikt wordt is afgestemd op de Lease a Bike calculator en hiervoor geldt het volgende: Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het huidige inkomstenbelastingjaar gebruikt, Lease a Bike staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Overige fouten: Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met te mogen claimen of te veronderstellen. Fietslease-achterhoek.nl streeft naar een actuele website met juiste informatie, mocht de informatie desondanks toch onvolledig of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Producten: De informatie en/of producten op fietslease-achterhoek staan of waar naar doorverwezen wordt d.m.v. hyperlinks, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Fietslease Achterhoek aanvaardt geen aansprakelijkheid deze informatie.

Fietslease Achterhoek

Dit is een initiatief van Roelofsen Tweewielers om het regelen van de gewenste leasefiets zonder zorgen mogelijk te maken


Onderdeel van

Roelofsen Tweewielers
Burg. v.d. Zandestraat 60
701CT Varsseveld
www.roelofsentweewielers.nl

 

Meer informatie

» Disclaimer
» Contact
0315-241741
fietslease@roelofsentweewielers.nl

© Fietslease Achterhoek & Roelofsen Tweewielers