Werkgever

Mogelijk voor elk bedrijf: groot, klein of ZZP’er

Binnen een week je medewerkers op een leasefiets

Het fietsplan heeft meerdere voordelen. Eén daarvan is het stimuleren van gezond gedrag, want door meer te bewegen daalt het het ziekteverzuim bij je werknemers met 1-2 dagen en het heeft een positief effect op de creativiteit en productiviteit. Daarnaast biedt je met fietslease de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden en draag je bij aan een beter milieu. Je regelt het snel op ons online platform en het kan kosten neutraal aangeboden worden.

Voordelen werkgever

Persoonlijke begeleiding voor de werkgever
Vanuit Leasefiets Achterhoek wordt er persoonlijk met u meegedacht over de beste mogelijkheden voor uw organisatie en doorlopen we samen de benodigde stappen om uw bedrijf aan te melden voor het leaseplan. Zo hoeft u zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden. 

De meest gestelde vragen over fietslease

De onbelaste kilometervergoeding kan uitgekeerd worden in combinatie met de leasefiets. Voor de dagen en/of kilometers dat de werknemer met eigen auto/ OV reist mag de werkgever de kilometervergoeding blijven uitkeren.

Werkgever en werknemer maken hier samen afspraken over.

Aanmelding kost niets. U bepaalt zelf of u een bedrag wilt herinvesteren in de fiets om daarmee het maandelijkse leasebedrag van de werknemer te verlagen.

Dit kan ik een paar eenvoudige stappen.

1. Samen regelen we de aanmelding en stellen we éénmalig de bedrijfsregels in op het volledig geautomatiseerde online platform.
2. Vanuit het platform stuur je de aanmeld-link naar de werknemer, zij registreren zich en zoeken bij een dealer naar keuze een fiets uit.
3. Met 1 druk op de knop geef je akkoord en kan de werknemer zijn droomfiets ophalen.
4.  Je verwerkt eenvoudig de door ons aangeleverde gegevens in de salarisadministratie.

Ja, dat kan. Het maandelijkse leasebedrag zijn zakelijke kosten. Dit zorgt uiteindelijk voor een belastingvoordeel door de verlaging van de winst. 

Roelofsen Tweewielers stond in 2020 in de top 10 van de Lease a Bike dealers Nederland. Met deze ervaring is Fietslease Achterhoek ontstaan om het regelen van de leasefiets voor iedereen zonder zorgen mogelijk te maken.

De samenwerking met Fietslease Achterhoek heeft meerdere voordelen:

  • U kunt gebruik maken van de knowhow van onze professionals. U krijgt een persoonlijk adviseur die helpt bij de invulling van het leaseplan, de registratie en verdere vragen.
  • Er kan een gratis medewerkersbijeenkomst georganiseerd worden waarbij onze professional de medewerkers informeert over het leaseplan en waarbij er gelijk proefritten op verschillende fietsen gemaakt kunnen worden.
  • U heeft geen zorgen om het onderhoud van de leasefietsen.
 
Leasefiets bijeenkomst bij werkgever - Fietslease Achterhoek

Fietslease voor de werkgever

Jouw vaste aanspreekpunt

Mineke Betting is je vaste aanspreekpunt binnen Roelofsen Tweewielers voor alle werkgeversvragen over fietslease. Wanneer jij een mail stuurt naar fietslease@roelofsentweewielers.nl of het contactformulier invult, neemt zij binnen 2 werkdagen contact op om de mogelijkheden te bespreken.