Over ons

Service, kwaliteit en een persoonlijke benadering

Het ontstaan van Fietslease Achterhoek

Roelofsen Tweewielers stond in 2020 in de top 10 van de Lease a Bike dealers Nederland. Met deze ervaring is Fietslease Achterhoek ontstaan om het regelen van de leasefiets voor iedereen zonder zorgen mogelijk te maken. Daarnaast kunnen wij hiermee onze bijdrage leveren aan vitale medewerkers in de Achterhoek.

Fietslease Achterhoek en Roelofsen Tweewielers

Vanaf de start van het nieuwe fietsplan is Roelofsen Tweewielers enthousiast, waardoor we al snel aangesloten waren bij Pon als een erkend lease dealer. Daarnaast hebben onze medewerkers gelijk de benodigde cursussen gevolgd en konden we in 2020 gelijk starten met het ondersteunen van werkgevers en werknemers bij het nieuwe fietsplan. 

Dankzij deze inzet zijn we in de top 10 van de leasedealers gekomen in 2020 en daar zijn we trots op! Omdat we het leasen van een fiets voor iedere Achterhoeker graag zo zorgeloos mogelijk willen maken, is het initiatief van Fietslease Achterhoek ontstaan.

Bij Roelofsen Tweewielers is uw fiets in goede handen! Het is een vertrouwd winkeladres dat streeft naar een persoonlijke benadering, service en kwaliteit.

Fietslease met persoonlijke begeleiding in slechts 4 stappen

Je neemt contact met ons op en samen bespreken we vrijblijvend de wensen en mogelijkheden.

Contact opnemen kan door het invullen van het contact formulier of door een mail te sturen naar fietslease@roelofsentweewielers.nl.

Wij nemen daarna binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we graag hoe wij fietslease voor werkgever en werknemer zo leuk en makkelijk mogelijk maken.

Met vragen kan je ook altijd in de winkel terecht.

Wil jij een fiets leasen via je werkgever, dan dient deze zich te registreren. Met jouw enthousiasme en onze kennis en begeleiding, is dat zo geregeld.

Wanneer jij belangstelling hebt en je werkgever zich nog niet heeft geregistreerd, kunnen wij je voorzien van de informatie die jij nodig hebt om je werkgever te overtuigen. Daarnaast is het mogelijk dat wij contact opnemen met de werkgever en, wanneer dat gewenst is, deze ondersteunen bij het hele proces.

Wanneer jij een code hebt ontvangen van je werkgever, helpen wij met het uitzoeken van jouw droomfiets met de gewenste accessoires!

Je kan hierbij kiezen voor elk type fiets van elk merk. Op basis van je persoonlijke wensen zoeken we de fiets die hier het beste bij past. Hierin bespreken we ook de mogelijkheden voor het onderhoudspakket en de accessoires. Een ander zadel, een comfortabele fietspen of een bijpassende fietstas, alles is mogelijk.

Na een laatste bevestiging van je werkgever, bestellen wij de fiets voor je.

Om het nog makkelijker te maken, verzorgen wij een medewerkersbijeenkomst met proefrit op je werk. Wij komen dan met onze beste fietsen naar jullie toe, zodat iedereen de kans krijgen om een proefrit te maken en zich te laten informeren.

Zodra de fiets geleverd is kan jij zorgeloos op pad en wensen wij je veel fietsplezier.

Roelofsen Tweewielers in beeld


Onze showroom

Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum in Varsseveld, maar wij komen ook naar u toe.


Ruim assortiment

Naast ons assortiment in nieuwe fietsen, bieden wij ook ruime keuze in gebruikte fietsen vanaf €79,-


Onderhoud

Onze eigen monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van alle soorten fietsen.


Fietsaccu testen

Als E-bike specialist kunnen wij met onze "Battery Tester" de meeste fietsaccu's testen op de capaciteit.


Accessoires

Een fietsendrager, designer fietstas of comfortabel zadel, wij maken uw fietsplezier compleet.


Sleutelservice

Een reserve sleutel is altijd handig. Voor fietsen, auto's, huizen, brievenbussen, scooters en caravans.
Professionals Fietslease Achterhoek

Persoonlijk contact met Fietslease Achterhoek

Ook in onze fietsenwinkel lopen de professionals die alle vragen van de werknemer kunnen beantwoorden. Naast alle in en outs over het fietsplan, kunnen zij u ook adviseren over de de fiets die het beste bij uw wensen past en staan zij klaar voor het onderhouden van de leasefiets.

Werkgevers worden geadviseerd door onze adviseur Mineke. Mineke denkt met u mee over de beste mogelijkheden voor uw organisatie en doorloopt samen met u de benodigde stappen om uw bedrijf aan te melden voor het leaseplan. 

Bel, mail of kom langs in de winkel en wij helpen u verder.